RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuwe junior regiomanager VNO-NCW Midden

Op 3 september is Loes Brijker (26), gestart bij VNO-NCW Midden als junior regiomanager voor de VNO-NCW-regio’s provincie Utrecht en Stedendriehoek. Zij ondersteunt de beide regiobesturen en regiomanagers op diverse thema’s en activiteiten. Loes volgt Bram Harmsma op, die zijn loopbaan voortzet als wethouder van gemeente Steenwijkerland.

Loes is al een paar jaar werkzaam in Oost-Nederland en heeft ervaringen in de regio Stedendriehoek op het gebied van communicatie, evenementen en (regio)profilering. Zij heeft veel samengewerkt met ondernemers, ondernemersverenigingen en opdrachten uitgevoerd voor meerdere bestuurlijke en ambtelijke opdrachtgevers die werken aan duurzaamheid, de energietransitie, circulaire economie en klimaatadaptatie. Het afgelopen jaar heeft Loes als senior communicatie en evenementen gewerkt bij de Campagnefabriek.

Tijdens haar deeltijd masteropleiding aan de universiteit heeft Loes ervoor gekozen om zich te specialiseren in Strategie en Innovatie. Innovaties worden al lange tijd gezien als een van de belangrijkste drijfveren voor het voortbestaan en de groei van een organisatie. Loes richt zich met name op open innovatie. “Ik geloof heel erg in de kracht van samenwerking en het openstellen van (organisatie)grenzen om te kunnen leren, experimenteren en innoveren”, aldus Loes. 

“Ik kijk er erg naar uit om vanuit VNO-NCW Midden te werken aan projecten, de intensivering van samenwerking en nieuwe businesscases die bijdragen aan de belangen van onze leden en economische en regionale ontwikkeling van de Stedendriehoek en provincie Utrecht. Het komende jaar wil ik graag onze leden ondersteunen tijdens de grote veranderingen die ons te wachten staan, zoals de energietransitie en de verschuivingen op de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld door leden met elkaar in contact te brengen, zodat ze kennis en ervaringen met elkaar uit kunnen wisselen maar ook door handvatten en oplossingen te bieden.”

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn