RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuwe naam op het lijstje van optredens Drakenboot in Concert: Waylon

De volgende naam van de line-up voor ‘SMN Post Drakenboot in Concert’ die de organisatie bekend kan maken is Waylon. Eerder werden De Dijk, Nielson, Maan, Ronnie Flex & Deuxperience en Kris Kross Amsterdam al aangekondigd. In totaal treden 7 bands op tijdens het concert op vrijdagavond 21 juni.

Waylon

Zijn roots liggen in Apeldoorn, dus hoogste tijd om Waylon naar het Drakenbootfestival te halen! Bekend van megahits ‘Wicked Way’, ‘Calm after the Storm’ (met The Common Linnets) of het rockende gitaarnummer ‘Outlaw in ‘ Em’? Country, soul, funk, blues… Geef Waylon een gitaar en een microfoon en hij blaast je in één uithaal weg. Want stages afbreken of ontroeren staat op zijn lijf geschreven.

Tickets

De kaartverkoop gaat hard, er zijn al meer dan 4.000 kaarten verkocht. Tickets zijn verkrijgbaar op www.drakenbootfestivalapeldoorn.nl. Vorig jaar was het concert helemaal uitverkocht, de organisatie adviseert daarom op tijd tickets te bestellen. In de voorverkoop kost een ticket 32,50 euro. Deurtickets, indien nog beschikbaar zijn 37,50 euro.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn