RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuws en het Weer van RTV APELDOORN gaan er anders uitzien

APELDOORN - Vanaf 1 januari gaat het RTV APELDOORN Nieuws en het Weer er anders uitzien. Doordat de rechten van het huidige achtergrondfilmpje van het Nieuws en Weer medio januari 2020 vervallen, zijn hiervoor alternatieven bedacht.

Twee eigentijdse tunes

Het Weer wordt losgekoppeld van het Nieuws en wordt na de Nieuwsuitzending apart geprogrammeerd. Zowel het Nieuws als het Weer krijgen nieuwe en eigentijdse tunes.

Full screen “Kortnieuws”  
Door het veranderen van het Nieuwsontwerp, wordt ook de rubriek “Kortnieuws” anders. De foto's en beelden worden dan full screen in beeld gebracht. Daaronder verschijnt een zogenoemde tekstbalk met aparte blokjes voor de plaatsnaam en de bronvermelding.

Kort promofilmpje
Binnenkort komt er een kort promofilmpje uit, waar de beide nieuwe versies van het Nieuws en Weer op te zien zijn. Mocht je dat mp4 videobestand willen ontvangen, of meer info willen hebben, stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanaf maandag 9 december zullen er een paar televisietesten worden gehouden.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn