RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

NLDOET2020 verslagen door Corona virus

APELDOORN - Zojuist bereikt ons het bericht dat het NLDOET2020 a.s. vrijdag 13 maart op Het Kristal in Apeldoorn komt te vervallen ten gevolge van de strengere Corona adviezen.

Het Oranje Fonds volgt de officiële berichtgeving van het RIVM over het coronavirus op de voet. Immers omdat kwetsbare doelgroepen in contact worden gebracht met jongeren.

RIVM-adviezen
Voor activiteiten in de provincie Noord-Brabant golden al strengere adviezen van het RIVM.

Naast Apeldoorn zijn ook in andere steden de NLDOET2020 activiteiten vervallen.

Het Kristal
Het Kristal in de wijk Zuidbroek is een bijzonder gebouw. Er zitten 4 scholen in het complex voor primair basis en speciaal onderwijs. Daarnaast ouderenzorg en dagbestedingsgroepen. Verschillende instanties werken hier intensief samen.

Ontmoeten is het uitgangspunt van al de activiteiten.

Door kinderen en volwassenen met en zonder een beperking samen te brengen door activiteiten op het gebied van Kunst en Cultuur aan te bieden vallen verschillen weg en ontstaat verbinding en wordt gelijkwaardigheid, begrip en betrokkenheid voelbaar. De activiteiten dragen daarmee bij aan die inclusiviteit van de samenleving vanuit het Kristal maar ook in de rest van Apeldoorn en de Stedendriehoek.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn