RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Olympisch kampioene baanwielrennen bij EK in Apeldoorn

APELDOORN - Olympisch kampioene Elis Ligtlee maakt haar rentree op de baan. Ze doet dat als ambassadeur van de Europese Kampioenschappen baanwielrennen in Omnisport in Apeldoorn. Die worden van 16 tot en met 20 oktober gehouden.

Elis Ligtlee uit Eerbeek nam eind 2018 afscheid van de topsport en richtte daarna haar eigen bedrijf op. Bij het EK in Apeldoorn zal zij het baanwielrennen promoten en het publiek kennis laten maken met de sport.

Olympische titel

In haar actieve loopbaan als baanwielrenner behaalde Ligtlee haar grootste succes op de Olympische Spelen in Brazilië in 2016. Daar veroverde ze de gouden medaille op het onderdeel keirin.

In Omnisport veroverde ze haar laatste grote internationale prijs. Tijdens de Wereldkampioenschappen in 2018 pakte ze brons op de 500 meter tijdrit.

Zie ook:

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn