RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Onthulling grootste kunstwerk binnenstad Apeldoorn

APELDOORN - In het centrum van Apeldoorn is een nieuw kunstwerk onthuld. Het betreft een enorm opgeblazen gorilla en is hiermee meteen het grootste kunstwerk van de Apeldoornse binnenstad.

De opgeblazen grijs rug gorilla kijkt imponerend vanaf de ruim 40 meter hoge spits van het markttorentje neer over het marktplein. Het kunstwerk zelf is 10 meter hoog.

Hella Soethof, van Centrum Management Apeldoorn, heeft het kunstwerk onthuld. Het werk is een geschenk van een Apeldoorns bedrijf aan de binnenstad, om daarmee de liefde voor de natuur meer terug te laten komen in de stad.

Het kunstwerk zal gedurende 7 maanden te zien zijn. Het kunstwerk is gemaakt van een duurzaam, brandveilig, waterdicht opblaasbaar materiaal; te vergelijken met een luchtballon. 

RTV Apeldoorn besteedt in de woensdagavond TV-uitzending aandacht aan dit onderwerp.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn