RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Onvoldoende bewijs in ontuchtzaken: twee mannen vrijgesproken

ZUTPHEN - Een 20-jarige man uit Apeldoorn en een 51-jarige man uit Hulshorst zijn donderdag vrijgesproken van ontucht. In beide zaken zijn er volgens de rechtbank in Zutphen onvoldoende bewijzen om de mannen te veroordelen.

De Apeldoorner zou in september vorig jaar ontuchtige handelingen hebben gepleegd bij een vrouw, die op dat moment sliep. De verklaring van de vrouw is volgens de rechter betrouwbaar, maar er kan niet vastgesteld worden dat de man wist dat ze sliep.

Foto naar de politie

De man uit Hulshorst (gemeente Nunspeet) zou hardhandig de billen en borsten van een vrouw hebben betast. Ook die aanklacht kan niet bewezen worden. Een foto die de vrouw naar de politie stuurde met daarop striemen op haar borsten is volgens de rechter onvoldoende om de man te veroordelen.

Doordat de mannen zijn vrijgesproken, hoeven ze ook geen schadevergoeding te betalen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn