RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Ook Kris Kross Amsterdam treedt op tijdens Drakenboot in Concert

De volgende naam van de line-up voor ‘Drakenboot in Concert’ die de organisatie bekend kan maken is het populaire DJ-trio Kris Kross Amsterdam. Eerder werden De Dijk, Ronnie Flex & Deuxperience, Nielson en Maan,  al aangekondigd. In totaal treden 7 bands op, binnenkort kunnen de laatste twee namen onthuld worden.

Kris Kross Amsterdam

Dit DJ-trio vond dat er iets miste in de Nederlandse clubs, namelijk muziek waar ze zelf mee opgroeiden. Ze besloten zelf het lekkerste uit 3 decennia in een elektrische mix te gooien. Ze hebben wereldhits als SEX en Whenever op hun naam staan, en met Maan en Bizzy scoorden ze een nummer 1 hit met “Hij is van mij”. Zo gaan ze kris kras door het land en door muziekstijlen, met ongekend groot succes.

Tickets

De kaartverkoop gaat hard, er zijn al meer dan 4.000 kaarten verkocht. Tickets zijn verkrijgbaar op www.drakenbootfestivalapeldoorn.nl. Vorig jaar was het concert helemaal uitverkocht, de organisatie adviseert daarom op tijd tickets te bestellen. Er is op dit moment nog een beperkt aantal “Early Bird” tickets beschikbaar voor 29,50 euro, daarna komen de Regular tickets in de voorverkoop voor 32,50 euro.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn