• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Ook wijkkinderboerderijen Laag Buurlo en De Maten openen hun deuren weer voor publiek.

APELDOORN - Na Kinderparadijs Malkenschoten openen Kinderboerderij Laag Buurlo en Kinderboerderij De Maten ook hun deuren weer voor publiek. Vanaf deze week zijn de wijkkinderboerderijen weer op beperkte dagen toegankelijk voor publiek.

Verschillende dagen
Waar Kinderboerderij Laag Buurlo haar deuren op maandag, woensdag en vrijdag opent is Kinderboerderij De Maten op dinsdag en donderdag geopend. Er is 1 ingang open op de boerderij en er is slechts een beperkt aantal personen toegestaan. Als dit aantal bereikt is gaat de poort dicht en worden er niet meer mensen toegelaten. Dit alles om de veiligheid omtrent de coronamaatregelen te waarborgen. Naast het beperkte aantal personen zijn er delen met éénrichtingsverkeer en de toiletten zijn gesloten. Bezoekers wordt gevraagd om voor een bezoek thuis naar het toilet te gaan. Op verschillende plekken op de boerderij is een extra mogelijkheid om handen te wassen en/of desinfecteren.

Exclusieve toegang voor risicogroepen
Op dinsdagmiddag en donderdagmiddag is Kinderboerderij Laag Buurlo exclusief toegankelijk voor mensen uit risicogroepen, zodat zij ook veilig de boerderij kunnen bezoeken. Zorginstellingen kunnen een bezoek reserveren op dinsdagmiddagen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., mensen van 70 jaar en ouder zijn welkom op donderdagmiddagen. Zij hoeven niet te reserveren.

Openingstijden
Kinderboerderij Laag Buurlo

Maandag               10.00 – 11.30 en 13.30 – 15.00 uur
Dinsdag                13.30 – 15.00 uur (Zorginstellingen)
Woensdag            10.00 – 11.30 en 13.30 – 15.00 uur
Donderdag           13.30 – 15.00 uur (70 jaar en ouder)
Vrijdag                  10.00 – 11.30 en 13.30 – 15.00 uur

Kinderboerderij De Maten

Dinsdag                11.00 – 15.00 uur*
Donderdag           11.00 – 15.00 uur*

*Ieder uur gaat de poort 15 minuten open.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00