RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Opblaaskerk in week voor Pasen bij NS-station Apeldoorn

APELDOORN -Achttien meter lang, twaalf meter hoog en acht meter breed is de opblaaskerk die in de week voor Pasen bij het Centraal Station Apeldoorn komt te staan. Van woensdag 17 tot en met 20 april is de kerk vanaf 10:00 uur open. Thema is: ‘Wat geloven christenen met Pasen’.

In de opblaastent worden diverse activiteiten georganiseerd, waaronder een kinderprogramma, high-tea, Bachkoor, vintage winkel, paaschallenge voor jongeren en nog veel meer. Ook is er een mogelijkheid voor een goed gesprek. Ook is er meer informatie te vinden over Pasen, Jezus en geloof. Uiteraard is er koffie en thee aanwezig.

De opblaasbare kerk is een initiatief van de initiatiefgroep PopUpKerk Apeldoorn en wordt georganiseerd door diverse Apeldoornse kerken. De PopUpKerk Apeldoorn is een platform waarop Apeldoornse kerken de stad kunnen verrassen, vernieuwen en verbinden met het evangelie.

Alle details vindt u op www.popupkerkapeldoorn.nl en eventuele vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

RTV Apeldoorn besteedt de woensdagavond TV-uitzending aandacht aan dit onderwerp.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn