RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Opnamen Het Ondernemerscafé met Loes Brijker en Reinou de Haan over economische uitvoeringsagenda

Voor ondernemend Apeldoorn is het Ondernemerscafé een terugkerend event waarin aansprekende en belangrijke economische onderwerpen aan de orde komen. Presentator Jeroen Hulleman is altijd uit op interessante en aansprekende gasten: ,,Zeker, het is goed dat bepaalde spelers in dit veld vertellen wat er zoal gebeurt. En als wij, vanuit RTV-Apeldoorn, een bijdrage aan kunnen leveren, is dat geweldig. Het Ondernemerscafe is een format dat iedere maand te zien is en tijdens de opnamen ervan, is er ook altijd een netwerkgelegenheid waar veel ondernemers hun gezicht laten zien. Sinds september van dit jaar zijn de opnames altijd in SOAP.”

Tijdens de opnamen van de uitzending in november schuift onder andere Loes Brijker aan. Zij jaagt als regiomanager Stedendriekhoek en provincie Utrecht (VNO-NCW-Midden) de activiteiten aan die voortkomen uit de Uitvoeringsagenda Economie 2017-2022 van de Gemeente Apeldoorn.  Het initiatief voor het maken ervan is genomen door BedrijvenKring Apeldoorn, VNO-NCW Midden en gemeente Apeldoorn samen. Loes wilde graag van de partij zijn: ,,Het is voor mij een mooie gelegenheid om te vertellen waar de agenda toe moet leiden. Een agenda die richting geeft, die zowel een publiek als privaat perspectief heeft en dat het vooral ook lopende initiatieven, plannen en activiteiten integreert.”

Als tweede gast zal Reinou de Haan, hoofd Economische Zaken Gemeente Apeldoorn aanschuiven. Zij is een belangrijke speler voor het onlangs opgerichte platform Ondernemen055: ,,Jazeker. We zijn net van start. Het platform is een onafhankelijke verbindingsfactor voor ondernemend Apeldoorn en vooral een plek voor én door ondernemers. Doel van het platform is het informeren, verbinden, betrekken, inspireren en faciliteren van zakelijk Apeldoorn.”

Over de doelen en achterliggende gedachten van beide initiatieven en hoe die de economie in Apeldoorn een duw in de rug kunnen geven, zullen Loes en Reinou uitgebreid vertellen tijdens de opnamen van Het Ondernemerscafe op 21 november vanaf 16.30 uur in SOAP, Vlijtseweg.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn