RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Opnamen Ondernemerscafe van RTV Apeldoorn bij stadsstrand SOAP

Stadsstrand SOAP Apeldoorn op het Zwitsal terrein was op woensdag 19 september het decor voor de opnamen van Het Ondernemerscafé, het businessmagazine van RTV Apeldoorn. Naast dat lokale ontwikkelingen op het gebied van ondernemen worden belicht, gaat presentator Jeroen Hulleman in gesprek met Apeldoornse ondernemers en worden mooie initiatieven belicht: „Ik ben vandaag vooral blij met de mooie opkomst. Het is een prima gelegenheid om geïnformeerd te worden, maar ook om nuttig en gezellig te netwerken.” zegt Jeroen. Zijn aandacht wordt dan opgeëist door de regisseur van het programma. Jeroen komt toch nog even aangesneld en zegt: „Zet je er ook even bij wanneer en waar mensen deze uitzending kunnen bekijken?”

Gasten

Een van de gasten is Theo Gerrits van Totaal Organisatie die op dit moment volop in de weer is met de organisatie van een bijzondere ondernemersbeurs: Buitengewoon Business op 14 en 15 november bij Omnisport Apeldoorn. De allereerste beurs voor ondernemers in de regio Stedendriehoek. Theo is blij dat ook MKB-Deventer en Cleantech Regio aansluiten. Alle informatie is te vinden op hun website.
Voorzitter Tom Mulder van het Ondernemershuis Apeldoorn dat einde 2017 geopend werd, schuift aan en geeft aan dat het steeds meer de plaats wordt waar ondernemers elkaar ontmoeten om samen te werken en kennis te halen/delen. En Trix Schipper voorzitter van het Apeldoorns Business Collectief vertelt over de initiatieven die het businessnetwerk onderneemt om lokaal zakendoen te stimuleren. Het samenwerkingsverband LONKT is daar een mooi voorbeeld van.

Tevreden

Het Ondernemerscafe werd voor de eerste keer georganiseerd bij Apeldoorns stadsstrand SOAP en presentator Jeroen kijkt tevreden terug: „Ja, ik vond de locatie laagdrempelig en gezellig. We hebben zo’n 80 mensen mogen verwelkomen. Er werd druk genetwerkt door de leden van verschillende netwerkclubs zoals Businessclub Dynamo, ABC, BNI Vivaldi, BNI Mozart, Het Ondernemershuis, Netwerken055 en BKA. Echt gaaf om te zien dat de businessclubs elkaar op een dergelijk event ontmoeten om elkaar te leren kennen. Dit smaakt naar meer.”

De uitzending is op 27 september vanaf 18.00 uur ieder uur tot 22.00 uur te zien op RTV Apeldoorn. Vanaf vrijdag 29 september is de uitzending terug te bekijken op het Youtube-kanaal van RTV Apeldoorn.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn