RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Opnieuw keepers training voor keepers van Groen Wit ‘62

APELDOORN - Met het opstarten van zogenaamde circuittrainingen wil Groen Wit ’62 alle keepers binnen de vereniging, die het tot voor kort moesten stellen zonder aparte keeperstrainingen, extra aandacht geven die zij verdienen.

Iedere drie weken op vrijdagavond

Groen Wit `62 is hiertoe eens in de drie weken op vrijdagavonden gestart. Doelmannen van zowel geselecteerde- als niet-geselecteerde teams van de Matense voetbalvereniging worden die avond getraind door het keeperscollectief onder leiding van Robert de Vries en Mark van der Sluis.

Hoge opkomst geeft positieve energie

In oktober vond de eerste circuittraining plaats. Al bij de eerste training was de animo groot. Een dertigtal doelmannen en doelmannetjes maakte van de gelegenheid gebruik om de training te volgen. Vanaf de leeftijdscategorie onder 10 jaar tot aan doelwachters uit de senioren werd aan de oproep van de trainers gehoor gegeven.

“Het maakt alom positieve energie los”, reageerde keepercoördinator de Vries opgetogen over de hoge opkomst tegenover RTV Apeldoorn.

Hier een impressie van de keepers training: 

 

Aanmelden

De eerst volgende keeperscircuittraining is vrijdag 16 november 2018 van 18.30 tot 20.00 uur. Bij Groen Wit `62, aan de Landdrostlaan. 

Iedereen is welkom om te komen kijken!

Deelname kan vanaf de jo10.

Wil je deelnemen en je hebt nog niet eerder meegedaan?

Snel aanmelden via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Robert de Vries  & Patrick Keijzer.

 

P.S. Robert de Vries geeft tot slot tegen RTV Apeldoorn aan: "We zoeken nog sponsers voor gelijke & gesponsorde trainingsoutfits".  

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn