• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Opvolging gevonden voor ’t Cafeetje van Marja

Waar Marja Fahner in eerdere berichtgeving nog aangaf dat ze van harte hoopt dat er iemand is die het van haar over wil nemen, is de overname inmiddels rond. Floor Huisman, dochter van Saskia Huisman, de eigenaresse van Farmers Steakhouse, gaat de zaak uitbaten. Daarmee gaat de zaak ook van naam veranderen en gaat Lunchroom Evi’s heten. „Het wordt echt iets nieuws voor Apeldoorn waar ik verder nog niet zoveel over wil zeggen. Eerst gaan we in de maand juli aan de slag met de herinrichting van de zaak met hulp van familie en vrienden. Begin augustus gaat het dan echt beginnen” zegt Floor.

Desgevraagd geeft Marja aan: „Ik ben er heel blij mee dat deze oplossing gevonden is. Floor neemt nog heel wat spullen over maar ook heel veel niet. Dat verdwijnt na 30 juni naar de kringloop”. Saskia Huisman zal haar dochter met raad en daad ondersteunen met het opstarten van een nieuwe lunchroom in aan de Hoofdstraat nummer 166.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00