RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Orpheus roept houders van tickets op: BEWAAR JE TICKET, GENIET LATER

APELDOORN - Nederlandse theaters, concertzalen, poppodia, evenement- en sportorganisatoren, musea en festivals vragen gezamenlijk aan bezoekers om hun tickets te behouden en zo de culturele sector te steunen.

Bewaar je ticket, geniet later.
Het Coronavirus, COVID-19, raakt ons allemaal, ook de culturele sector en de sport. Veel voorstellingen, festivals, wedstrijden en concerten worden noodgedwongen verplaatst of afgelast; musea en monumenten sloten hun deuren. Alle podia, festivals en organisatoren slaan de handen ineen en roepen hun bezoekers op om hun ticket te bewaren tot de deuren weer opengaan.

Mirjam Barendregt, directeur van Orpheus:
“Wij kunnen niet wachten tot we de deuren van ons mooie theater weer mogen openen en ons publiek uit stad en regio weer gastvrij kunnen ontvangen. Ook artiesten willen niets liever dan weer spelen. Het publiek zou hen en ons enorm helpen om        het ticket te bewaren en inderdaad op een later moment weer te komen genieten. Fans van het theater kunnen Orpheus overigens ook steunen door Vriend te worden. Je steunt niet alleen het theater, maar profiteert zelf ook van vele extra’s.”

Passend aanbod, nieuwe data voorstellingen
Alle organisaties komen met passende oplossingen voor de houders van tickets, de bezoekers. Voor Orpheus geldt dat zoveel mogelijk wordt gezocht naar nieuwe data voor de voorstellingen die nu geen doorgang kunnen vinden. Het oorspronkelijke ticket blijft gewoon geldig voor de nieuwe datum. Is zo’n verplaatsing niet mogelijk of is de houder van het ticket verhinderd op de nieuwe datum, dan krijgt de houder van het ticket een tegoed voucher ter waarde van de oorspronkelijke ticketprijs, inclusief (service)kosten. Zo kunnen bezoekers op een later moment genieten van een vervangende voorstelling.

Orpheus informeert alle ticketkopers persoonlijk over de praktische afhandeling van hun voorstelling en tickets. Ook kunnen ticketkopers ervoor kiezen om hun ticket om te zetten in een donatie. Hiermee steunen zij artiesten, makers en de mensen achter de schermen.

Meer informatie
Alle informatie over ‘Bewaar je ticket, geniet later’ kun je vinden op bewaarjeticket.nl en voor Engelstaligen op saveyourticket.nl. Op www.orpheus.nl/vrienden lees je hoe je Orpheus op deze speciale manier steunt en wat voor voordelen Vriend van Orpheus zijn biedt.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn