• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Orpheus serveert het Theaterdiner

APELDOORN – Orpheus heeft fantastisch nieuws: restaurant O55 gaat weer open! Elke donderdag, vrijdag en zaterdag bent u van harte welkom in het vernieuwde theaterrestaurant voor een 3-gangen diner mét een theatraal tintje! U kunt nu reserveren voor de maand juni.

Veilig genieten
Veilig genieten van de mooiste live optredens en een heerlijk diner. Vanaf 1 juni mogen horecagelegenheden weer open voor maximaal 30 personen. Orpheus zou Orpheus niet zijn als zij de diners niet zouden aankleden met een live optreden. Geniet van intieme concerten, cabaretiers of zelfs opera!

Reserveren
Vooralsnog is Orpheus geopend op donderdag-vrijdag- en zaterdagavond. Reserveren is verplicht. De kosten voor het diner inclusief drankjes (koffie, thee, bier, wijn en fris) en de voorstelling kunnen na afloop per pin (het liefst contactloos) worden afgerekend. De Kleinezaalkaarthouders geniet een korting. Er is slechts beperkte beschikbaarheid, vol is echt vol! Zit een tijdstip vol? Probeer dan een ander tijdstip!

Belangrijke richtlijnen
Een bezoek zal misschien nog een beetje anders dan anders zijn, maar wij vragen je om vooral te genieten van een heerlijke avond uit! Om een bezoek aan O55 voor iedereen veilig te houden, hanteren wij de volgende richtlijnen (zie website):
- Reservering
- RIVM richtlijnen

Menu en programma
De menukaart wisselt regelmatig. Voor meer informatie over reserveren, richtlijnen, de menukaart en het programma van de artiesten, klik HIER.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00