• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur nu 25 jaar de zomer in

TERSCHUUR - Goed nieuws, want gisteren maakte het kabinet, zoals verwacht, bekend dat musea per 1 juni hun deuren inclusief de horeca weer mogen openen. En… dat geldt natuurlijk ook voor het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur!

We mogen weer naar een museum! 
Ben je toe aan een leuk én veilig uitje? Door de grootte van het Oude Ambachten & Speelgoed Museum (4.200 vierkante meter) beweeg je je vrij over één van de drie wandelroutes (2 wandelroutes van circa 60 minuten en een wandelroute van circa 30 minuten). Bovendien zijn alle wandelroutes alleen in één richting te lopen. 

25-jarig bestaan! 
In het museum, waar je o.a. kennismaakt met ruim 160 oude ambachten, beroepen en winkeltjes, is het dubbel feest. Ze gaan niet alleen weer open, maar bestaan op 26 juni maar liefst 25 jaar! En… dat moet worden gevierd!
Het museum zorgt voor een feestelijke zomer en komt in juli en augustus met leuke kortingen en cadeautjes. Ook zijn er tijdens de zomervakantie dagelijks diverse ambachten live te zien. Weet jij bijvoorbeeld hoe je een boek restaureert of hoe je zelf een touw slaat? Ontdek het deze zomer! 

Gezondheid en veiligheid
Ben je toe aan een leuk én veilig uitje? Bij de entree, waar medewerkers je vertellen over alle genomen maatregelen, staan dispensers met handreiniger voor je klaar. Maar ook op andere punten is er ruim de gelegenheid om je handen te wassen of te desinfecteren. 

Prijzen & online een tijdslot reserveren
Het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur (vlakbij Barneveld) hanteert vanaf 1 juni verruimde openingstijden. Bovendien is het museum iedere dag van de week geopend. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 09.30 uur tot en met 17.30 uur. Op zondag is het museum geopend van 10.30 uur tot en met 17.30 uur. Overigens werkt het museum met een tijdslot. Op deze manier kunnen ze het toegestane maximaal aantal bezoekers per uur garanderen en houden ze samen met jouw grip op de situatie! De verkoop van online tickets vindt plaats via www.ambachtenmuseum.nl.  

Parkeren en informatie
Kom bij met voorkeur met eigen vervoer. Parkeren van de auto is gratis. Meer informatie over het Oude Ambachten & Speelgoed Museum is te vinden op www.ambachtenmuseum.nl. Bovendien is het museum zowel binnen als buiten toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00