RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Oudere vrouw bestolen van telefoon met foto's van overleden man en zoon

APELDOORN - Een oudere vrouw is zaterdagmiddag in Apeldoorn bestolen van haar telefoon. De diefstal heeft behoorlijke impact want op de telefoon staan foto's van haar overleden man en zoon, zegt de politie. De politie is op zoek naar mensen die de diefstal kunnen helpen oplossen.

De vrouw werd tussen 15.15 en 15.45 uur bestolen op het Marktplein. Ze had haar zwarte schoudertas laten staan op een bankje bij de ijssalon aan het plein. De tas is korte tijd later teruggevonden, maar de telefoon was verdwenen.

Op de telefoon staan foto's van haar overleden man en zoon. De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer weten van deze diefstal.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn