RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Overstekende fietsster klapt op voorruit auto

APELDOORN - Bij een botsing tussen een fietsster en een auto in Apeldoorn is vrijdagavond een vrouw gewond geraakt. Op de kruising van de Laan van de Mensenrechten en de Matenpoort kwamen beide weggebruikers met elkaar in aanraking.

Het ongeval gebeurde rond 23.00 uur. De fietsster werd geschept en kwam eerst op de motorkap en daarna op de voorruit terecht. Twee fietsers die het ongeval zagen gebeurden verleenden eerste hulp.

De fiets belandde na het ongeval meters verderop en in de voorruit van de auto zit een stevige barst. De fietsster is ter plaatse behandeld en daarna met onder meer hoofdletsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. 

De precieze toedracht van het ongeval is nog onduidelijk.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn