• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Overvaller cafetaria in Apeldoorn vastgelegd op camera

APELDOORN - Een snackbar aan het Mercatorplein in Apeldoorn wordt op 14 april overvallen. De medewerker moet onder bedreiging van een mes een geldbedrag afstaan.

Wat opvalt: het mes is heel groot en de overvaller draagt blauwe, plastic handschoenen.

De overval duurt maar kort en zodra de overvaller de buit binnen heeft, neemt hij de benen. Een beveiligingscamera van een tankstation legt de man vast.

Tijdens de overval draagt de man een capuchon, maar later niet meer.

Bekijk de beelden.

Weet je wie deze overvaller is of heb je andere informatie die van belang kan zijn in het politieonderzoek? Bel de tiplijn van de politie (0800-6070) of geef je tip anoniem door aan Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Ook kun je gebruikmaken van dit tipformulier. Het zaaknummer is belangrijk: 2019162487.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Non Stop Music
16:00 tot 17:00