RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Overvaller doet zich voor als enquêteur

APELDOORN - Een vrouw die woensdagmiddag werd overvallen in haar woning aan de Schoutenveld in Apeldoorn dacht dat ze een enquêteur binnenliet. De vrouw raakte bij de overval gewond en moest hiervoor naar het ziekenhuis.

De man die zich uitgaf voor enquêteur was dinsdagmiddag tussen 15.00 en 15.30 uur al aan de deur geweest, meldt de politie. Hij vroeg de vrouw of hij een enquête mocht afnemen. Dit kwam haar niet uit, dus werd afgesproken dat de man woensdag terug zou komen.

Toen de man zich volgens afspraak woensdagmiddag rond 14.00 uur meldde bij de woning aan de Schoutenveld, bleek hij andere bedoelingen te hebben. Het slachtoffer liet de man binnen, waarna hij de vrouw vastgreep en geld eiste.

Buit nog niet duidelijk

De politie kan donderdag niet melden of de overvaller iets buit heeft gemaakt. De man verliet de woning kort na binnenkomst, waarna de vrouw hulp kon vragen.

De politie is direct een onderzoek gestart en is op zoek naar mensen die dinsdag- of woensdagmiddag iets hebben gezien in de omgeving van de Schoutenveld.

Zie ook: Gewonde vrouw in woning na melding woningoverval

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn