RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Overwin je vliegangst

APELDOORN - Dat lang niet iedereen zonder problemen per vliegtuig reist is intussen wel bekend. In Nederland hebben ruim 3 miljoen mensen vliegangst. 

Boek
Kelly Otte, gezagvoerder van een Boeing 737 heeft dagelijks te maken met bange vliegreizigers. Vliegangst komt volgens Otte door een aantal dieper liggende onzekerheden en angsten die dan worden getriggerd, zoals claustrofobie, controledwang en hoogtevrees. Met zijn boek wil hij mensen van hun vliegangst afhelpen

Er bestaan veel mythen over turbulentie. 'Luchtzakken bijvoorbeeld bestaan niet', vertelt Otte. Het is goed om te weten dat een vliegtuig bestand is tegen meer dan de zwaarste turbulentie ooit gemeten.

Tips en cursus
Gelukkig is vliegangst en angst voor turbulentie goed te behandelen. Kelly Otte legt in zijn boek de nadruk op praktijkgerichte oplossingen voor bange vliegreizigers. "Je kan er wel mee om leren gaan. Wil je zo weinig mogelijk effecten van turbulentie ervaren? Kies dan een stoel in het midden”. 

Het boek kun je ook als goede voorbereiding op een eendaagse cursus beschouwen.

Drie exemplaren
Ook u wilt (weer) zonder vliegangst per vliegtuig reizen?
Drie exemplaren van het boek ‘Overwin je vliegangst’ zijn beschikbaar voor de eerste drie luisteraars van RTV Apeldoorn.
Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de titel: RTV Apeldoorn Overwin je vliegangst.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn