• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Paarden, auto’s en rijtuigen van de Koning op het Loo in actie!

APELDOORN - Het laatste weekend van mei geeft Paleis Het Loo bezoekers een uniek kijkje achter de schermen van het koninklijk vervoer.

Er worden o.a. de paarden, rijtuigen en auto’s van Koning Willem-Alexander gepresenteerd. Op zondag zijn er om 11.00 en 14.00 uur concerten met lichtklassieke muziek.

Verschillende koninklijke rijtuigen maken meerdere keren per dag een rit over het Stallenplein en de koninklijke oldtimers zijn van dichtbij te bekijken, zoals de Cadillac en Mercedes 300 Cabriolet van Koningin Wilhelmina en de Austin Sheerline van Koningin Juliana.

Op de Aanspanplaats is de hoefsmid aan het werk en vindt het verzorgen en inspannen van de koninklijke paarden plaats. Voor kinderen zijn er diverse activiteiten, waaronder het  kennismaken met koninklijke beroepen zoals de koetsier en chauffeur in het Kinderatelier.

Zie ook HIER voor nadere informatie.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00