RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

PC Daltonschool Ichthus bestaat 50 jaar

APELDOORN - PC Daltonschool Ichthus bestaat 50 jaar! Dat is natuurlijk een goede reden voor een feestje. In de week van 16 september organiseert de school leuke en leerzame activiteiten om stil te staan bij dit Sarah moment.

Steen voor steen

Directeur Ruim en juf Kuysten zijn de school in 1968 begonnen maar in een kleine vorm. Twee lokalen gevuld met 38 leerlingen; juffen en meesters zouden dit vandaag de dag ook wel willen maar daar gaat het nu niet om.

In 1969 is begonnen met het opstapelen van de stenen van dit schoolgebouw. In 1970 is het in gebruik genomen. Ichthus heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een diverse, moderne en bruisende school. Sinds 2016 is de school een gecertificeerde Daltonschool. En daarmee ‘toekomstproof. Op naar de volgende 50 jaar dan maar!

Om stil te staan bij dit jubileum organiseert ‘Ichthus’ voor de leerlingen, tussen de reguliere lessen door, feestelijke activiteiten. Zo komt er een feestelijke opening met daarna een lekker schoolontbijt, een leerzame workshop dansen van dansschool Wensink, ijs van ijskar Van Swoll, een circusproject met de hele school en een grote eindvoorstelling. Ook komt wethouder Nathan Stukker op vrijdag het jubileum meevieren. De afsluiting van de feestweek is met spectaculaire activiteiten op het schoolplein.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn