• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Picnic opent een nieuw distributiecentrum in Apeldoorn om aan de geëxplodeerde vraag te voldaan.

APELDOORN - Door de coronacrisis explodeerde de vraag naar aan huis bezorgde boodschappen. Picnic gaat hierom sneller dan gepland een nieuw distributiecentrum openen in Apeldoorn. Daarnaast nam het bedrijf afgelopen week honderden mensen aan om in de vijf distributiecentra meer orders te kunnen verwerken.

Honderden extra orders en nieuwe banen
De opening in Apeldoorn wordt vervroegd vanwege de snelle groei van het aantal nieuwe huishoudens dat zich vanwege de coronacrisis via de app heeft aangemeld.

Het nieuwe distributiecentrum komt op bedrijvenpark Ecofactorij en is met 20.000 vierkante meter de grootste van de zes dc’s van Picnic. Door de uitbreiding worden zo’n 450 mensen aan een baan geholpen.

Efficiëntere en ochtendleveringen
Om dagelijks bij nog meer huishoudens de boodschappen te kunnen bezorgen breidt Picnic het aantal steden waar ook ’s ochtends bezorgd wordt versneld uit. Om efficiënter te kunnen bezorgen verhoogt Picnic de vulgraad van de kratjes. Door het minimale orderbedrag te wijzigen van 25 naar 35 euro wordt dit voor 80% opgelost.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Matinee
14:00 tot 16:00
CoronApeldoorn
14:00 tot 16:00