• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Plein van de stad, de ‘kick-off’

In bioscoop Vue, samen met 200 belangstellenden, de presentatie van de vier ontwerpen voor het ‘Plein van de stad’ gezien. Ontwerpen die voorspellen dat het huidige desolate marktplein een ontmoetingsplek wordt.
Benieuwd naar de ontwerpen: Ik heb foto’s gemaakt van de ontwerpen, maar die zijn zo belabberd dat ik verwijs naar www.pleinvandestad.nl/

Mijn keus is bekend, maar die keus vertel ik niet, dit om beïnvloeding te voorkomen. Na afloop van de presentatie, onder een borrel, heb ik mijn keus wel gedeeld met anderen. Opvallend: veel aanhangers. Mijn voorspelling: Nummer X wint met een overduidelijke voorsprong.

Complimenten

Het referendum mag dan afgeschaft zijn, Apeldoorn gaat zijn eigen weg met deze verkiezing. Geen raadplegend referendum, maar een bindend referendum. Hulde om de bewoners in deze belangrijke keuze te betrekken. Ook het feit dat je geen 18 hoeft te zijn om te stemmen, maar dat je al vanaf je 6 jaar mag stemmen.

Apeldoorners: Grijp de kans, ga stemmen, laat zien dat je deze inspraak waardeert

Over de foto’s: Alleen sfeer foto’s, voor de ontwerpen zie www.pleinvandestad.nl/

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00