RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Politie pakt verdachten overval op 78-jarige

BEEKBERGEN - De politie heeft twee verdachten opgepakt voor de overval op een 78-jarige inwoonster van Beekbergen op 29 december, onder wie een minderjarige jongen.

Die dag belden een van de daders rond 20.00 uur aan bij de woning. Toen de vrouw open deed, kwam de tweede dader tevoorschijn. De twee overvallers overmeesterden de vrouw en doorzochten de woning. Ze gingen er vervolgens met enkele spullen vandoor.

De vrouw raakte gewond maar kon na afloop de politie bellen. Die begon meteen een onderzoek, wat nu dus resulteert in de twee aanhoudingen. De verdachten zijn een 17-jarige jongen uit Ermelo en een 46-jarige man uit de gemeente Apeldoorn, aldus de politie.

Zie ook: Vrouw (78) gewond bij woningoverval in Beekbergen

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn