RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Project Verveel je niet krijgt subsidie van de provincie !

APELDOORN - In deze  tijd gaat het in huis zitten steeds meer kriebelen. Langzamerhand is men uitgekeken op de tv, zijn alle klusjes gedaan en is de tuin piekfijn in orde. Er komen steeds meer mensen op straat maar gelukkig houdt ieder zich toch zoveel mogelijk  aan de regels.

De actie “Verveel je niet”, heeft van veel mensen boeken aangeboden gekregen. Daardoor konden nu ruim 250 boeken worden uitgedeeld aan senioren. Daarnaast ontvangt men ook puzzels en tijdschriften. De jongeren van Skill Ability brengen de tasjes naar senioren. De actie loopt goed maar we zoeken wat meer variatie. Daarvoor is subsidie aangevraagd bij de Provincie, Gelderland. Op een werkelijk voortreffelijke wijze is deze aanvraag  afgehandeld en is de subsidie verleent.

Deze subsidie wordt gegeven aan instanties, die de helpen om de  bewoners  van de provincie Gelderland te ondersteunen in de Corona periode.

Nu kunnen we onze plannen verder realiseren. Ons dat is Skill Ability en het Senioren Platform Apeldoorn. Nog deze maand ontvangen de zorg en wooncentra  voor de bewoners een pakket met puzzelboekjes. En niet alleen de zorg en wooncentra maar ook de bewoners van senioren flats en woningen, kunnen puzzel boekjes ontvangen. De bewoners vereniging moet dan bellen naar  06 49196618, de Spa hulptelefoon.

Voorlopig kan iedereen, die dat wenst nog een tasje met boeken krijgen. Gratis gewoon, even bellen en het wordt bij u thuis bezorgd.

Eind mei is er weer een vervolg actie gepland en ontvangen senioren crea-materiaal. Alles mogelijk dank zijn subsidie van onze provincie.

Theo Hoogeveen 

Actie Verveel je niet

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn