• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Rammstein naar Apeldoorn? 'Als het groot is, hadden we het geweten'

APELDOORN - De wereldberoemde Duitse metalband Rammstein heeft plannen met Apeldoorn. Wat voor plannen dan? Dat weet helaas nog niemand. Maar de groep heeft op Twitter en Facebook aangekondigd dat er wat speciaals staat te gebeuren in een aantal Europese steden.

In het bericht wordt Apeldoorn genoemd tussen grote steden als Brussel, Berlijn, München, Hamburg en Wenen. Bij de datum van 19 mei staat de Veluwse stad. 

'Het is wel spannend hè?'

Maar gaat er daadwerkelijk ook iets gebeuren in Apeldoorn? 'Als het iets groots was geweest, dan hadden we dat wel geweten', zo vertelt woordvoerder Marcel Pater van de gemeente Apeldoorn. 'Het is wel spannend hè?'

Ook bij poppodium en filmhuis Gigant, waar regelmatig concerten zijn, is niks bekend. 'Maar denkt u dat Rammstein het leuk zal vinden als zoiets nu al bekend zal worden?', reageert een medewerker.

De fans willen het in ieder geval graag weten:

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Avondnieuws
17:00 tot 18:00