• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

VIDEO: Ravage op A1 na botsing bestelbus en vrachtwagen

APELDOORN - Op de A1 richting Apeldoorn is donderdagmiddag ter hoogte van knooppunt Beekbergen een bestelbus over de kop geslagen na een botsing met een vrachtwagen.

Volgens politie ter plaatse ging het mis toen de bestelbus de vrachtwagen inhaalde en weer naar de rechterbaan ging. De truck zou hierbij zijn afgesneden met een botsing tot gevolg.

De bestelbus klapte daarna tegen de vangrail en sloeg over de kop. Voor zover bekend kwamen de beide inzittenden met de schrik vrij.

Beelden van de ravage (tekst gaat verder onder de video):

Rechterrijstrook dicht

Vanwege bergingswerkzaamheden was de rechterrijstrook tot aan het begin van de avond afgesloten. Volgens een videocorrespondent lekt de vrachtwagen olie. Ook moest de vangrail worden hersteld.

Op het hoogtepunt stond tussen Deventer en knooppunt Beekbergen 11 kilometer file.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Symfocity
20:00 tot 22:00