RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Real-X, inspraak MPB, een fotoverslag

Er is al veel geschreven over Real-X. In het kort: In de Meer Jaren Begroting (MPB) wordt de subsidie voor Real-X geschrapt. Nu heb je – als je iets wilt, of iets niet wilt – de mogelijkheid om bezwaar te maken.
Sympathisanten en Real-X’ers maakten massaal gebruik van de mogelijkheid om in te spreken. Ik hoop dat de vaak emotionele betogen resultaat hebben.
Een woordelijk verslag krijgt u niet van mij, wel een fotoverslag van deze avond in het raadhuis.

Over politiek

Soms denk ik bij zo’n MPB dat het college een stuk ‘rood vlees’ in de raad gooit, kan de raad met moties ook iets bereiken. Dat zelfde zag je met de begroting Twee Kamer. Dijkhof van de VVD wil mensen uit achterstandswijken strenger straffen. Daarover ontstond zo’n tumult dat er weinig tijd over was om over het afschaffen van de dividend belasting te praten. Maar goed, het voorgaande is een conclusie van een paranoïde persoon met een aantal jaren politieke ervaring..

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn