RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

'Redding vrouw bij brand Apeldoorn kwam in gevaar door fotograaf'

APELDOORN - De redding van één van de bewoners van de flat in Apeldoorn - waar zondagmiddag brand uitbrak - kwam in gevaar door een fotograaf. De fotograaf hinderde de brandweer, schrijft de hulpdienst op Facebook.

De brandweer probeerde de bewoonster met een hoogwerker van haar balkon te halen. 'Gezien het natte weer (en dus het natte gras, red.) is het dan gang maken tot voor de flat, want wegkomen is lastig', schrijft de brandweer.

Een fotograaf liep op dat moment richting de flat, waardoor de hoogwerker moest stoppen. De hoogwerker kwam niet meer van de plek en de vrouw kon op die manier niet meer worden gered. 'Gelukkig lukte het wel op een andere manier, maar nogmaals een dringend verzoek: Maak de weg vrij en blijf uit de buurt', aldus de brandweer.

Zie ook: Een buurman was zwart van de rook', bewoners drie appartementen niet naar huis

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn