RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Rijbewijskeuringen voor 75-plussers in Buurthuis Maasstraat

APELDOORN - Voor automobilisten van 75 jaar en ouder is voor verlenging van het rijbewijs minimaal iedere vijf jaar een medische keuring verplicht. Daarom worden op verschillende plaatsen in het land bij ouderenbonden en wijkcentra goedkope rijbewijskeuringen voor 75-plussers georganiseerd.

Buurthuis Maasstraat
Wie voor verlenging van het rijbewijs B/C/D een medische keuring moet ondergaan kan daarvoor terecht op maandag 16 december in Buurthuis Maasstraat, Maasstraat 4 in Apeldoorn (tegenover het sportveld) in het Rivierenkwartier. De keuring voor B-rijbewijs kost €40,-, bij lidmaatschap van een ouderenbond €5,- korting op vertoon van pasje of adresstrookje rijbewijs-C/D €60,-. Alle formulieren worden digitaal verzonden.

Volgens afspraak
Een afspraak maakt u via 06-10329560 of 06-20670105,  voor informatie zie website www.rijbewijs-keuring.com

Tip
Wij adviseren om minstens een half jaar voor afloop van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn