• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Rol van de veiligheidsregio in coronatijd

APELDOORN – Vanavond geeft Burgemeester Ton Heerts uitleg over het toekennen van een coronaproof vergunning. Met deze vergunning kan bijvoorbeeld een publieke attractie haar deuren openen.  

Bevolkingszorg
Binnen crisisbeheersing is bevolkingszorg de kerntaak van de gemeente. De gemeenten hebben een belangrijke rol bij het voorkomen en bestrijden van rampen en crises.

Ton Heerts is naast burgemeester van Apeldoorn ook de voorzitter van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG). Deze bestaat uit de 22 burgemeesters van de Gelderse gemeenten.

Nadat een noodverordening is afgegeven wordt binnen de branche een protocol opgesteld en voorgelegd aan de veiligheidsregio. Medewerkers van de gemeente beoordelen de risico beperkende maatregelen op de gestelde eisen.

Aan welke eisen voldaan moet worden voordat een vergunning wordt afgegeven? Kijk vanavond vanaf 18:00 naar RTV Apeldoorn.

Of kijk op onze website (uitzending gemist).

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00