• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

SamenLoop voor Hoop Apeldoorn zoekt enthousiaste vrijwilligers

Heb jij paars bloed? En wil je je inzetten voor KWF Kankerbestrijding? SamenLoop voor Hoop Apeldoorn zoekt vrijwilligers die willen helpen in de organisatie.

Op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni vindt er in het Mheenpark voor de 1e keer in Apeldoorn de SamenLoop voor Hoop plaats. 

Op zoek naar vrijwilligers
Hiervoor zijn we op zoek naar vrijwilligers. Wie we zoeken? Energieke mannen/vrouwen, die flexibel zijn ingesteld en het leuk vinden om met anderen samen te werken. Leveren van hand- en-spandiensten voor de teams en organisatie tijdens het hele evenement. Wil je helpen bij de bij de inrichting van het terrein, op- en afbouw, beveiliging, ceremonies, kinderloop, catering en horeca, gastheer en -vrouw of welke functie dan ook. Voel je vrij om te reageren. Elke hulp is van harte welkom. Je bent niet verplicht om het hele weekend te helpen. Dagdelen kan ook. Alle hulp is hard nodig.

Samenloop voor Hoop Apeldoorn
Gedurende 24 uur, van zaterdag 29 juni 14.00 uur tot zondag 30 juni 14.00 uur wandelen teams en individuele lopers over een speciaal uitgezet parcours in het Mheenpark om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding.

Aanmelding team
Wilt u een team vormen? Dat kan natuurlijk ook. Hoe kunt u dat doen. Vorm een team van familieleden, vrienden, buren, verenigingsgenoten of collega’s. Een team bestaat uit gemiddeld 10-15 mensen. Wilt u een kleiner team samenstellen, dat is geen enkel probleem. Tijdens de 24 uur durende wandel-estafette wisselen de teamleden elkaar steeds af. Er loopt dus minstens één teamlid over het parcours als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Contact
Voor aanmelding als vrijwilliger en/of teams of voor meer informatie www.samenloopvoorhoop.nl/apeldoorn. Voor alle actuele informatie volg ons ook op Facebook (Samenloop voor Hoop Apeldoorn) of op Instagram (slvhapeldoorn).  

Twijfelt u of wilt u meer weten, neemt u dan even contact op met de organisatiecommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij kunnen u meer achtergrondinformatie geven. 

Of kijk HIER naar ons uitgezonden interview. 

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00