RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Schietpartij in Apeldoorn, twee gewonden

APELDOORN - De politie heeft nog niemand kunnen aanhouden na de schietpartij aan de Zilverschoon in Apeldoorn, waarbij zaterdagmiddag twee mannen gewond zijn geraakt. De slachtoffers zijn een 18-jarige man uit Deventer, en een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, zo maakte de politie zondag bekend.

De schietpartij vond plaats bij een parkeerplaats tegenover sporthal Mheenpark. Ambulancepersoneel en een traumahelikopter ontfermden zich over de slachtoffers en brachten hen naar het ziekenhuis.

De politie is meteen een groot onderzoek gestart. De omgeving werd ruim afgezet en agenten gingen op zoek naar mogelijke daders, met hulp van een politiehelikopter. Ook heeft de politie met getuigen gesproken en sporenonderzoek gedaan.

Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.

Wat de aanleiding voor de schietpartij is, is nog onbekend.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn