RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Schilderijen en beelden van steen in Dok Zuid

De kunstenaars van Atelier Ludiek gaan vanaf 27 februari hun werken als groepsexpositie tonen in Dok Zuid met als titel: ‘Iets meer dan dat’.

 De 24 deelnemers van de twee ateliers van Ludiek hebben het werk gemaakt. Beide waren onder leiding van beeldend kunstenaar Jolanda van Hattum. In Apeldoorn is het Atelier Ludiek (tekenen, schilderen en grafische technieken) gevestigd. Het beeldhouwatelier, waar sculpturen van steen worden gemaakt staat in Klarenbeek.

 In Dok Zuid worden schilderijen getoond met veelal expressieve kleuren; realistisch, figuratief of abstract. Ook zit er veel variatie in de technieken en materialen die zijn gebruikt. De stenen beelden zijn direct uit de vorm van de steen geslagen. Ook zijn er verschillende steensoorten gebruikt zoals: serpentijn, opaal en Braziliaans speksteen. De expositie biedt door de variatie zo veel kijkplezier.

 CODA dok Zuid is te vinden aan de  1e Wormenseweg 460 in Apeldoorn. De openingstijden van de expositie zijn hier te vinden 

Informatie over atelier Ludiek is hier te vinden 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn