RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Schuur verwoest door vlammenzee

De brandweer is maandagavond met veel materieel uitgerukt naar de Nieuwe Voorweg in Lieren. Hier stond een schuurtje volledig in de brand. De vlammen waren bij aankomst van de brandweer al uitslaand. De brandweer zette in op het redden van de naastgelegen rietgedekte woning. Door snel handelen is dit ook gelukt. Na ongeveer 20 minuten had de brandweer de vlammenzee onder controle en wist de brandweer de schade te beperken tot alleen het schuurtje.

De brand ontstond in het dak. De bewoner probeerde de brand eerst zelf nog te blussen maar toen dit niet lukte belde hij 112. De brandweer gaf ongeveer 40 minuten na de melding het sein brand meester.

De Nieuwe Voorweg was ten tijde van de brand afgesloten.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn