RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Secretaris/penningmeester Weekendschool Kids College Apeldoorn

Een interessante bestuursfunctie als secretaris/penningmeester bij een ambitieuze maatschappelijk betrokken stichting op het gebied van onderwijs en ontwikkeling van kinderen in Apeldoorn. Kids College Apeldoorn is een weekendschool. Ze bieden een programma voor gemotiveerde en nieuwsgierige leerlingen. Talentontwikkeling staat daarbij centraal. Kids College Apeldoorn biedt kinderen tussen de 10 en 14 jaar een prachtige kans
hun talenten en ambities te ontwikkelen en een kijkje te nemen achter deuren die anders voor hen gesloten blijven.

Kids College Apeldoorn zoekt een vrouw of man die bereid is gemiddeld een viertal uren per week in de bestuurlijke werkzaamheden van de stichting te steken. Daarbij gaat het zowel om secretariële – als om financiële taken. In de kern gaat het om agendavoorbereiding, opstellen begroting, opstellen jaarverslagen en voorbereiding accountantscontrole. Daarnaast vormt de secretaris/penningmeester samen met de voorzitter het DB en samen met leden van de staf het MT.

Voor meer informatie/aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn