RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sfeervol levend kerstspel op woonzorgpark Groot Schuylenburg

APELDOORN - Kom in de kerststemming met een sfeervolle wandeling langs het levend kerstspel op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Op vrijdag 13 december kan iedereen weer genieten van het prachtige kerstverhaal, uitgebeeld door cliënten van ’s Heeren Loo. Door de hele entourage, de samenzang en het kerstspel ervaart ieder op zijn eigen wijze de kerstsfeer.

Wat jaren geleden begon als een samenzang onder leiding van de dominee op Groot Schuylenburg en een kerstmarkt van enkele kramen, groeide uit tot een groot festijn. Voor veel mensen uit de regio is dit een bijzonder evenement, ook voor de cliënten die op Groot Schuylenburg wonen. Naast het levend kerstspel is er die avond van alles te zien en te beleven.

Kamelenritjes  en broodjes bakken bij het vuur
Vanaf 18.00 uur bent u welkom om rond te kijken op de gezellige kerstmarkt. Cliënten van ’s Heeren Loo staan klaar met warme chocolademelk en zelfgemaakte producten (leuk om te geven als kerstcadeautjes). Leerwerkbedrijf Bakkerij Zonnehoeve verkoopt heerlijke oliebollen en banket. Maak een ritje op een echte kameel, bak een broodje bij het kampvuur of rijd op de huifkar over het terrein.

Samenzang en kerstwandeling
Om 19.00 uur begint de samenzang in het Vierhuis onder leiding van drs. Constance Schouwstra-Dijkman en met het Koninklijke Stedelijke Harmonie Orkest. Aansluitend aan de samenzang start het levend kerstspel. Tijdens de wandeling komen bezoekers via een sfeervol verlichte route langs kamelen, herders met schapen, de ezel, en natuurlijk de kerststal met Jozef en Maria en het kindje Jezus. De wandeling duurt ongeveer 45 minuten. De muzikale omlijsting buiten wordt verzorgd door De Apeldoornse Pijpers en diverse koortjes en bandjes .

Kom in de kerststemming op vrijdag 13 december van 18.00 tot 20.30 uur aan de Regenboogbrink 12 in Apeldoorn. Iedereen is welkom!

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn