RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Singles opgelet: All you need is Het Kleine Hof

Bij het ‘Het Kleine Hof’ in Bussloo wordt vanaf  7 februari elke maand één single man of vrouw in de spotlights gezet. Deze persoon gaat op zoek naar de ware partner met aansluitend een diner voor 2. Mede-eigenaar van Hof van Bussloo Pascale Vlessert zegt hierover: ,,Het lijkt ons ontzettend leuk om een eigen ‘All You Need is Love’ te organiseren. Hoe werkt het? Single mannen en vrouwen kunnen eens per maand reageren op een kandidaat die wij discreet voorstellen. Na verschillende selecties zal de kandidaat een keuze maken en worden ze verwend met een heerlijk etentje bij ons. We roepen zoveel mogelijk singles op om mee te doen.”

In de spotlights

Deze maand staat een leuke jonge dame van 41 jaar in de spotlights. Ze is een sportieve, energieke dame en houdt van een feestje en een drankje. Naast al dat feesten is ze ook fan van sporten, of de dag doorbrengen met een filmpje op de bank. Als ze de mogelijkheid heeft trekt ze erop uit richting de zon in het mooie Italië of bezoekt ze, misschien wel met jou, haar droomstad namelijk…New York!

In contact

Op vrijdag 8 maart 2019 zal de 1ste editie plaatsvinden van ‘All you need is Het Kleine Hof’. Met 1-op-1 gesprekken kunnen de geselecteerde deelnemers deze dame beter leren kennen. Aan het einde van de avond zal zij de voor haar leukste man uitkiezen om samen te genieten van het diner voor 2.

Single man gezocht: 35-50 jaar

Ken jij of ben jij iemand die openstaat voor een nieuw avontuur in de liefde en wil je meer weten over deze leuke 41-jarige dame? Volg de Facebookpagina ‘All you need is het kleine hof en/of neem contact met ze op via een privébericht.

Het Hof van Bussloo
Breuninkhofweg 7
VOORST

T 0571 261 147
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn