RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sintnicolaas zet na mislukte Zweedse ontsnappingsroute punt achter seizoen

APELDOORN - Meerkamper Eelco Sintnicolaas heeft een punt gezet achter zijn seizoen.

De Apeldoornse atleet probeerde zich dit weekend te kwalificeren voor de WK door deelname aan het nationale kampioenschap van Zweden. Maar na een mindere eerste dag was hij al kansloos om de WK-limiet van 8200 punten nog te halen. Hij liep bij het speerwerpen ook nog eens een handblessure op.

Sintnicolaas keerde dit seizoen terug na zwaar blessureleed aan zijn enkel. Drie weken geleden pakte hij de nationale meerkamptitel. Maar nu is het dus voorbij. 'Maar er zijn ook positieve punten', verklaart hij. 'Een daarvan is dat het seizoen nu over is en dat er veel tijd is richting het indoorseizoen. De hand krijgt zo tijd om te worden gecontroleerd en te herstellen. De enkel gaat uitstekend, dus dit najaar kan ik weer veel rennen en springen en daar heb ik nu al zin in.'

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn