RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sizzles en Twenty 2 blijven toppers

Blije gezichten vandaag (8 november) bij de Apeldoornse restaurants Sizzles en Twenty2 . Beide culinaire tempels hebben hun Bib Gourmand behouden. Dat is niet het geval met ’t naburige ‘t Soerel in Epe dat in andere handen is overgegaan..

Een Bib Gourmand is een eervolle vermelding (geen ster dus) van Michelin. Iets in de geest van het omrijden waard, want we hebben het over een bandenfabrikant. De restaurants zijn verplicht hun gasten een Bib Gourmand driegangenkeuzemenu aan te bieden onder de veertig euro. De maximum prijs bedraagt ook dit jaar 37 euro. Uiteraard doet dat niets af aan de mogelijkheid om er à la carte te eten.

Sizzles, die komende dinsdag 12 1/2 jaar bestaat,  laat bij monde van Esther Habers gelukkig te zijn met de onderscheiding. „Een Bib Gourmand is heel belangrijk voor ons.” Op de site van Michelin is uitgebreide informatie te vinden over de landelijke score.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn