RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Smikkelen en smullen in de stoomtrein

APELDOORN - De VSM heeft dit jaar wat nieuws. Bekijk de ontluikende Veluwe vanuit een rijdende pannenkoekentrein!

In de meivakantie extra rijdagen met de stoomtrein
Tijdens de voorjaarsvakantie rijdt de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij VSM weer over de ontwakende Veluwe. Naast de wekelijkse dienstregeling op zondag zijn in er de meivakantie extra rijdagen.

Op dinsdag, woensdag en donderdag (30 april - 2 mei) smullen groot en klein van een pannenkoekenlunch tijdens een stoomtreinrit. Op deze drie voorjaarsvakantie-dagen rijdt een historisch luxe restauratierijtuig met de stoomtrein mee.

Voor de Pannenkoekenlunch is online reserveren is noodzakelijk. Dit kan op de website van de VSM: www.stoomtrein.org

Alle rijdagen vertrekt om 10:45 u de stoomtrein vanuit station Beekbergen richting Apeldoorn. Het vertrek in Apeldoorn is om 11:45 u vanaf het VSM perron. De reis over de prachtige Veluwe voert naar Eerbeek. Voor de treinrit zijn de kaarten ter plaatse te koop aan het loket op station Beekbergen en bij de conducteurs in de trein. 

Stap in en reis mee!

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn