RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

SOAP opent de deuren voor publiek

Heijink en Van Veldhuizen zwoegde de afgelopen dagen en maanden om het restaurant/café—gebouwd van zeecontainers—open te krijgen. Hobbels met onder andere vergunningen hielden de twee niet tegen, zo vertelt Heijink: ,,Dit idee is zo gaaf, dit moest er komen. Ook al heeft het heel wat zweet gekost. Gelukkig hebben we sinds een tijdje een sterk team om ons heen.” Dat team gaat vanaf 27 juni de uitdaging aan om van SOAP de mooiste spot van Apeldoorn te maken.

Deel van het team is Wilson ‘t Lam, voor sommigen nog bekend van zijn tijd bij het Stadscafé, ,,maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging en SOAP past perfect. Ik hou van de zon, van ‘t strand en om mensen een prachtige beleving te geven. Dus kom maar op”, lacht ‘t Lam.

SOAP is dus vanaf 27 juni open voor het publiek, maar de officiële opening zal pas in september zijn. ,,SOAP heeft ongelooflijk veel te bieden: een heerlijk strandterras, een prachtig restaurant, een plek voor teamuitjes, maar ook een geweldige bovenverdieping om straks onder andere af te huren”, vertelt Heijink. ,,Dat betekent ook dat we alles perfect willen doen en de bovenverdieping is nu nog niet perfect.” Die blijft dus nog even gesloten.

Tot die tijd moet Apeldoorn het doen met een prachtige benedenverdieping, een terras met veel zonuren, openbare volleybalvelden en een geweldige kaart; geen straf!

SOAP is vijf dagen in de week geopend voor lunch, borrel en diner. Ook kunnen partijen en bedrijven vanaf nu al voor teamuitjes en bedrijfsdagen terecht bij SOAP. Daarnaast is SOAP ook trouwlocatie. Hiervoor kan contact opgenomen worden met Wilson ‘t Lam via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk op www.soap-apeldoorn.nl voor meer informatie.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn