• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Songfestivaleffect? Ilse klopt Waylon

De voorverkoop voor ’overig Apeldoorn’ moet nog beginnen, maar de donateurs van Orpheus hebben nu al toegeslagen. Voor de show met Ilse de Lange op 9 november is vrijwel geen kaart meer te koop. Gretig hebben de (harts)vrienden zoals de donateurs worden genoemd van hun voorrecht gebruik gemaakt om zich als eersten aan de kassa te melden. Vanaf 25 mei zijn alle anderen aan de beurt.

Wie een kaartje wil voor Waylon’s concert op zaterdag 11 januari maakt nog een kans. De oud-Apeldoorner komt met een autobiografisch getinte show naar de stad waar hij is opgegroeid en gaat onder meer in op zijn jeugd. Orpheus laat weten dat de belangstelling bemoedigend is, maar dat er nog kaarten te koop zijn.

En om in Songfestivalsferen te blijven: Wie Johnny Logan in actie wil zien – de zanger won het festival twee keer!!! – heeft nog alle tijd om te beslissen. Hij maakt deel uit van een bont Iers gezelschap dat op 18 februari tijdens z’n  tournee ook Apeldoorn aandoet.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Matinee
14:00 tot 16:00
CoronApeldoorn
14:00 tot 16:00