RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

SP Apeldoorn wil dat alle jongeren ingeënt worden

APELDOORN - De SP Apeldoorn stelt schriftelijke vragen over het niet inenten van kinderen en jongeren. De partij wil dat zij allemaal ingeënt worden. Volgens een artikel van de NOS laat in de omgeving van Apeldoorn nog geen 78 procent zich inenten. In het AD staat donderdag dat landelijk gezien 93 mensen zijn besmet met de bacterie meningokok, van wie er negentien zijn overleden.

De SP vraagt aan het college van Apeldoorn of hij het met de partij eens is dat de keuze om je kind niet te laten inenten ook directe gevolgen voor anderen kan hebben en zelfs tot levensgevaar kan leiden.

De SP vindt dan ook dat eigenlijk elk kind zich in zou moeten laten enten en vraagt het college wat wordt gedaan om de vaccinatiegraad in Apeldoorn te verhogen. De partij vraagt het college ook of het mogelijk kan worden om kinderen die niet ingeënt zijn te weigeren bij kinderdagverblijven.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn