• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Spannende tijden voor skatepark Real-X

APELDOORN - Het is niet duidelijk of skatepark Real-X het gaat redden. De extra gevraagde subsidie van 50.000 euro is afgewezen door de gemeente.

Volgens Real-X hebben ze de extra subsidie nodig om het voortbestaan te garanderen. De jaarlijkse subsidie van 130.000 euro blijft voor aankomend jaar bestaan.

Wethouder Cziesso wil nog in gesprek met de nieuwe bestuurders om te kijken of het skatepark nog te redden is. Maandag wordt er verder over gesproken en wordt bekeken of het skatepark te redden is.

Real-X heeft zelf een nieuw bestuur in het leven geroepen dat moet kijken of en hoe de situatie te redden is.

Stuur ons een WhatsApp bericht!
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur ons een bericht op 055-5335166 of stuur een mail: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Proattafel
22:00 tot 23:00