• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sporten met zand tussen je tenen

Apeldoorn - A.s. donderdag om 17:00 uur opent sv Orderbos het multifunctionele beachveld van Apeldoorn en omstreken. Het is één van de hoogste zoniet het hoogste beachveld van Nederland t.w. 48 meter boven NAP.

Multifunctioneel
Sv Orderbos opent het eerste beachveld van Apeldoorn met een afmeting van 43 x 30 meter. Naast dat het geschikt is voor beachsoccer, kan het ook gebruikt worden voor beachtennis, beachvolleybal en beachfitness.

Het beachveld wordt geopend door wethouder breedte- en topsport Nathan Stukker. Voorafgaand aan de opening zullen jeugdleden van sv Orderbos korte beachsoccerwedstrijden spelen op het veld en zal er een beachvolleybalwedstrijd worden gespeeld en een demonstratiewedstrijd beachtennis.

Wim van Kampen: ‘Door een beachveld te openen binden wij beoefenaars van nieuwe sporten zoals, beachsoccer, beachvolleybal, beachtennis als lid of als individuele sporter aan ons sportpark’.
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00