RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sportinstuif tijdens de onderwijsstaking

APELDOORN – Op donderdag 30 en vrijdag 31 januari vindt er een staking plaats binnen het onderwijs. Speciaal voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar organiseert Sportstimulering een sportstinstuif op donderdag 30 januari in Sporthal Zuidbroek te Apeldoorn.

Vervelen tijdens de onderwijsstaking is niet nodig, kom in beweging tijdens de sportinstuif. Doe mee aan sportieve activiteiten als voetbal, wandklimmen en diverse spelletjes. Laat zien wie er het snelst over de opblaasbare stormbaan gaat of doe mee met de interactieve spelletjes met de smartdiscs.  

Programma
De Sportinstuif vindt plaats in Sporthal Zuidbroek, Laan van Het Omniversum 4 te Apeldoorn.

10.00 – 12.00 uur               4 t/m 8 jaar

13.00 – 15.00 uur               8 t/m 12 jaar

De kosten zijn €3,- per persoon per dagdeel. Betaling mogelijk per pin, contant of met Regelrechtstrippen gedaan worden. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie: www.sportstimuleringapeldoorn.nl/instuif

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn